Att packa...

Alltså jag trodde att jag var dålig på att packa. Att jag har svårt att slänga saker. För, det kan ju kanske vara bra att ha...nångång...

Igår var jag nere i förrådet för att leta reda på mina flyttlådor (oupppackade/färdigpackade sen 1½ år tillbaka). I mina försök att avgöra vilka lådor som var mina och vilka som var brors hittade jag detta:
Om man bortser från det uppenbart oorganiserade inslaget i packingen: En kartong till en gammal mobiltelefon + en låda flugfiskeflugor + dina första skor så är ändå den största frågan: Vem packar ner en telefonkatalog? Eller jag vet ju vem, så frågan är snarare Varför???

Dagens tips

Det ringde här hemma nyss. En obekant mobilsignal. Eftersom jag är ensam hemma hela veckan så insåg jag tillslut att det måste ju vara min mobil. Men varför ringer den med sonyericssons standardsignal. Jag har ju en lagt in en låt som ringsignal. Efter en stund upptäcker jag att även bakgrundsbilden är borta och har ändrats till standardbilden. Börjar kolla igenom telefonen. Förutom all musik jag lagt in så är alla bilder jag tagit med mobilkameran borta. Totally missing.

Så till tipset. Jag vet ju inte till 100% att det beror på det. Men om det är möjligt: undvik att slänga mobilen i asfalt från relativt hög höjd. Minneskortet tål tydligen inte det. Fan.


Lillebror...


...har blivit stor. Idag drog han, 17 år gammal, till Göteborg. Han har tydligen tänkt bo där i ett par år den lilla skrutten.I samma stund som bilden ovan togs och de rullade ut från infarten så blev mitt liv, om möjligt, ännu ett par snäpp mer tragiskt. Jess, jag är äldst och nu den enda i syskonskaran som fortfarande är skriven hos föräldrarna. Men, och det här är ett viktigt men, bara i två veckor till. Sen tar jag mitt pick och pack och blir självständig igen. Oh yes!

  

I'm staying home tonight

Har tagit en dusch. Fixat en outfit. Hällt upp ett glas vin. Letat fram sminket. Men nej, jag tar mig nog inte längre än så ikväll.

Jag hade gärna hängt med Cat innan hon drar från stan. Jag har dock för mycket att göra tydligen. För trots tappra försök verkar det omöjligt att koppla bort mitt väldigt ovälkomna partypooper-mood. 

Men, lycka till med Mojitosarna (?) ikväll babe!  

Nååå!

Fasiken. Hur får jag igång ljudet på datorn om ljudkontrollen är spårlöst försvunnen? I need some music!

Jag lånar mammas användare på Spotify. Hon fixade det långt innan mig och då jag har hennes har jag ju inte behövt skaffa mig en egen. Nåja, det var inte det jag skulle skriva. Det jag skulle uppmärksamma var att hennes lösenord är plats+datum för när hon och pappa träffades. Är inte det lite sweeeet.
Mami och Papi in action.
(Jess, det var typ den enda bilden jag hittade med de två på samma bild)

Fyyyyyy

Natten till tisdag: Koggamoj (Harkrank på svenska) invasion i mitt rum. Har någon någonsin sett en harkrank som inte bara suttit still på väggen och på sin höjd studsat fram lite längs denna vägg för att hitta en ny bättre plats? Nej, just det. Nu har i alla fall jag gjort det. Och det är ingen upplevelse jag rekomenderar. En miljon fullkomligt galna långbenta äckliga (skitsamma om dom är ofarliga) kryp flög som galningar runt mitt huvud. De måste ha valt just mitt sovrum för sitt årliga koggamoj-rave. Jag flydde i alla fall till soffan. Sen flydde jag till Luleå.  I Tess och Olles tältsäng får man i alla fall sova ostört (nåja, tills gangsterhunden vaknar i alla fall). Nu sitter jag och håller tummarna för ett lite mer permanent boende i den här stan.Usch,usch, usch, usch, usch, usch, usch, usch, usch

Update

Dags för uppdatering. Sist jag skrev var 29/7 så lika bra att börja dagen efter.

Torsdag: Åkte till Luleå för fix inför bröloppet på lördag. När jag kommer till Mia så meddelar hon att de ska på Luleåkalaset. Jag hade bestämt mig för att inte gå. Jag skulle dock ljuga om jag påstod att jag var ens lite svårövetalad. Så iväg bar det. Efter en trevlig kväll med bland annat karaoke (fråga mig inte hur det gick till) så slutade kvällen här:

Akuten på Sunderby sjukhus. Inte helt enligt planerna kanske men tyvärr finns det idioter i världen. Det var sån tur var inget allvarligt och tillslut kom vi oss hem.

Fredag: Segt. Tog mig till slut hem till Piteå och fick kasta mig iväg till jobbet.

Lördag: K och F's wedding day. Upp tidigt och iväg mot Ängesholmen utanför Boden. Efter ett par timmars barnpassande och iordningställande så var det dags, och ja, båda två svarade JA. Då jag i sista sekund fick en videokamera i handen med uppdrag att filma hela kalaset så har jag tyvärr inga bilder. Men dom var såååå fina. Jag ska minsann också gifta mig. Nångång.

Söndag till Fredag: Bakis, bakis, jobb, jobb, jobb, jobb, fick veta (bättre sent än aldrig) att jag klarat en tenta, jobb, promenader, framtidsångest, flyttplanering, jobb, jobb, jobb. Och nu har jag bara 25 timmars jobb kvar till på söndag innan jag blir människa igen.

RSS 2.0