Javisstja...

Okej, någon som påpekade att bilden på bilen legat där högst upp väldigt länge nu. Well, det är bara att acceptera. Jag är en periodare.

Idag lyckades jag äntligen fixa en present till the wedding på lördag. Det är knepigt när det inte finns någon önskelista. Jag hade dock  tur. Isa är min räddande ängel och kunde leverera med very very kort varsel.

I övrigt håller jag på att bli sjuk. Fy. Jag som skulle utmana Jocke på att springa milen idag (eller planen var att i alla fall röra sig några kilometer i lämpligt tempo). Det slutade med att jag sov. Hela jäkla kvällen. Inte bra. Dessutom vaknade jag bara med ännu mer ont i halsen. Great great great.


Dags att flytta på bilen?
Snabb uppdatering efter helgen....

Möhippa på schemat. Fyra bilder får beskriva dagen tillsvidare. Från morgon till kväll. Från kidnappning till hemgång. Bildurvalet begränsades en aning då jag inte vill publicera bilder på såna som inte ens vet att jag har en blogg. Nåja, jag återkommer.
Pappa på krigsstigen


Min far har tidigare haft åsikter om att han blivit en aning orättvist behandlad i den här bloggen. Och visst, det kan hända att jag ibland kanske så att säga har förfiiinat sanningen en aning. Kanske till och med överdrivit en gnutta. Nu finns det dock inga ursäkter. Jag behöver inte formulera, förfina, överdriva eller ironisera. Jag behöver bara visa en bild.

Ja, ni ser rätt. Det är mitt i Juli och det sitter en jultomte i våran trädgård. Nej, ingen trädgårdstomte utan en jäkla JULtomte.

För att förtydliga: Det ni ser på bilden är alltså pappa som förklarat krig mot fåglarna om jordgubbarna. Jag tipsade om ett nät men nej, en jultomte som fågelskrämma är tydligen en bättre idé. Inte okej.

Dagens tips: inför möhippeplanering

Antag att du sitter och finslipar lite på planerna inför en nära väns möhippa.
Antag att du då googlar för att få lite tips som kan göra hela hippan ännu roligare.

Ge då fan i att klicka på alla länkar som leder till någonstans på brollopstorget.se. Jag menar det verkligen. Låt bli!
Sannolikheten att du hamnar i någon forumtråd med en titel liknande "besviken brud" / "så besviken på min möhippa" / "besviken på mina vänner" / "jag trodde att mina vänner kände mig"  är nämligen sinnessjukt stor.
Sannolikheten att detta, tillsynes oskyldiga tilltag (googlingen alltså) , leder till lite lätt ångest och grava sömnssvårigheter är oändligt större än sinnesjukt stor.
Fördelar med att bo hemma...

Mumla något om att du tänker bjuda på fika på jobbet och som genom trolleri står det lite senare två kakor på bänken i köket. Som dessutom var hundra gånger godare än vad de ser ut. Tack Mamma.


10.01 km...

...stannade räknaren på efter dagens joggingrunda. Fy fan vad jag är bra.

Jo, det var nog bara det jag ville säga.

Wohoo

Jag har hittat sladden. Den låg väl ungefär där jag lämnade den sist. Off course. Detta var dock vad som fanns i kameran typ. Ett par lagomt misslyckade försök att fånga den fantastiska himlen på bild. Nu off to work.

Fasiken

Jag har inte hittat sladden till kameran än. Lite irriterande. Inte för att jag har några bilder att ladda upp eller skulle blogga mer för det. Men det hör inte hit...

Sitter i Boden nu. And I'm stuck here ett bra tag till. Alldeles ensam och övergiven. Husfolket tog sitt pick och pack och drog och lämnade mig kvar med ett hus. Och en kanin. Den är dock inget vidare sällskap.
Anledningen till att jag inte tar mig härifrån? Well, jag testade utelivet här i Boden igår. Det var som vanligt....intressant.

Nåja, nu ska jag försöka fixa mig lite kaffe och annat som kan hjälpa mig att ta mig härifrån fortare...

RSS 2.0