Loggade in på universitetbibliotekets sida...

 Note to self: Det kan vara bra att se över sina lån innan man slutar.

I love CSN

Jag har väntat. Jag har förträngt. Jag har väntat. Hunnit förtränga igen. Någon sa dessutom att det skulle ta ett år. Det tog ett halvt. Idag kom det. En hel jävla hög med inbetalningskort. Freakin' fantastic.
Tur att jag är en rik person med en stabil inkomst. Tur att jag inte utnyttjat CSN till absoluta max så att månadskostnaden håller sig på en rimlig nivå.

Någon har sagt att jag är dålig på att förmedla ironi i text så försäkerhetsskull är det bäst jag lägger till: HAHAHAHAHA.


Boden...

... där var jag igår. Det var alltså utgång i Boden igår. Nej, jag tror inte jag behöver utveckla det ´något mer. Räcker med att konstatera att det var, ehm, intressant.

Nåja, jag åkte dit för att träffa K och för att pussa lite på W. W som i K's lilla bebis alltså. Inget smaskigare än så.

Sedan förra inlägget

Dag 1: Ser att mamma läser inlägget. Mumlar snabbt något om att "joo jag behöver ett par skidor föresten". Hon svarar (alldeles för snabbt) att jag tydligen har ett par. Okej.

Dag 2: Det står ett par pjäxor i hallen. Samt en lapp på köksbordet med tydliga instruktioner om var skidor och stavar finns. Okej.

Dag 3: Äh, det är imorgon. Den dagen den sorgen.

Det går i alla fall framåt i ungefär den takt som jag förutsett.

Vill.Åka.Skidor.Nu.

Om jag skriver här att jag ska åka skidor imorgon så tror jag sannolikheten för att jag faktiskt kommer att göra det ökar. Så: om jag kan leta fram ett par skidor så lovar jag mig själv att åka minst några meter i alla fall.

Idag lovade jag mig själv att börja vända tillbaka dygnet (Man sover en jäkla massa när man är sjuk. Mest hela dagarna typ). Det kanske inte verkar ha gått så bra men om jag somnar inom några minuter så har jag i alla fall vridit tillbaka dygnet 2 timmar. Alltid en start! (Så kanske jag i alla fall börjar leta efter de där skidorna imorrn. Kanske.)

Lysande

Okej, jag är frisk och nätverket är friskt. Det är ju som upplagt för att ta tag i livet igen.

Så vad gör jag då? Jo jag slänger datorn i golvet. Lysande.(Nu fungerar den visserligen fortfarande även om den verkar lite kinkig och låter lite missnöjd)

Less

Jo men det nya året har ju börjat bra. 15 sjukdagar av 15 möjliga. Helt fantatsiskt jävla underbart. Har precis (förhoppningsvis) avslutat  en omgång med magsjuka. Lovely.

Sen är nätverket här hemma dött också. Ännu mer lovely. Jag har fått läsa böcker istället. Bland annat de tre sista Harry Potter. Det är ungefär den nivån min hjärna har klarat av.  Nu läser jag Liza Marklund. Inte heller så avancerat. Jag gillar inte henne av någon anledning (Nej, det har inget med Gömda-tramset att göra).

Nu: Snooker. I love it. Det är tearpi. Typ.

2008-2009


Jo men jag tänkte bara logga in en sväng för att se till så att det här stället inte...ehm... dammar igen. Ifall jag skulle få för mig att börja använda den här bloggen lite mer frekvent framöver alltså.

Nåja. Nytt år nu. Jag startade 2009 lika sjuk som jag avslutade 2008. Inte direkt dödssjuk, mer retligt sjuk. Mest av allt är jag dock less. 

2008 var i alla fall ett rätt bra år. Eller kanske lite mer av ett medelår. Aja, jag är nöjd. Bara ett par småsaker som ska fixas för att göra 2009 till ett bättre år. Ett par småsaker som att flytta, hitta ett jobb..... och så vidare ja.  


RSS 2.0