Det gick snabbt över...

Jag gjorde en rätt ambitiös omstart av den här bloggen. (Nåja, enligt mina mått mätt i alla fall).
Sen hände det att vi blev beordrade övertid. Tack och bock. Visserligen blev jag utan liv för ett par dagar, men förhoppningsvis blir jag med lite mer pengar i alla fall.

Idag har jag i alla fall snusat bebis. Jag vill ha en egen. Jo, jag vill faktiskt det. Inte idag och kanske inte imorgon. Men i alla fall någon gång.


Jag erkänner

Jag ljög i tidigare inlägg. Det här är min egentliga metod till viktnedgång. En het date med Paolo lite då och då. Många fler promenader och många kilo mindre godis och dylikt än tidigare. Och så den där geggan där nere också. Blomkåls- och broccolimos är det. Ska tydligen vara bättre än potatis i alla fall.

Diet

Jag har än en gång påbörjat projekt "gå ner i vikt". Har läst på lite om olika dieter. Fastnar mest för barnmatsdieten. Den verkar ju sannerligen effektiv.

Tycker dock det där med att köpa färdiga burkar verkar lite fusk. Kan väl inte vara så svårt att göra egen barnmat. Dessutom. Om barnmat är effektivt. Då borde väl smakportioner för bebisar vara det absolut ultimata?Så, färdig puré att frysa in i isbitsformar. Har precis gjort i ordning mat för en vecka. Mums.

Svettigt värre

Förmiddagens träningspass. Pröva, rensa ut, och slänga bort strumpbyxor. Högen representerar de icke längre funktionsdugliga. Trasiga, noppiga och ett antal felköp.  En full Ica-kasse i soporna senare och det blev helt plötsligt gott om plats i garderoben. I alla fall på den hyllan.


Ensam

Inte nog med att Fredrik lämnade mig (om än tillfälligt) och åkte utomlands. Nu har även den andra mannen (nåja) i mitt liv lämnat stan.

Grannarna ringde på dörren, sa ett par mindre snälla ord. Det var något om döda fåglar, förbud mot lösspringande katter och nerkissade utemöbler. Jag övervägde att spela oförstående och hitta på någon bra bortförklaring. Men till och med jag har svårt att förklara bort beteendet hos en rätt så normal utekatt.

Jag ringde till mamma. Hon var i alla fall betydligt snällare. Så lillaKott fick bli Pitebo tillsvidare.

Det enda positiva med det. Jag behöver inte dammsuga riktigt lika ofta.


RSS 2.0