Today

Jag har en finne på nästippen. Den är röd och den gör ooont. Rudolf, sorry, du är härmed arbetslös. När ska min hy inse att jag är för gammal för tonårsakne?

Jag drog precis handen genom håret, och blev i samma stund tunnhårig. Niiice.

Jag köpte en eyeliner idag. Ett bra köp. Om det vore så att jag använde eyeliner. 

Jag gick till affären för att köpa kattmat. Hade jag någon kattmat med mig hem? Näeeee!

Överlag är det i alla fall en rätt bra dag. Det känns liksom skönt att inse att man inte har sååå stora problem :) 

Världsliga problems

I tre och ett halvt år har han varit min trogna följeslagare. Min fina baby (okej, fin är kanske en sanning med modifikation, men jag har aldrig varit ett fan av det klassiskt snygga, inte när det gäller något). Går det ens att ha mobiltelefoner så länge nu för tiden? Jag känner egentligen inte något större behöv av att byta ut honom heller, men han börjar dock bli lite trött. Eller mycket trött snarare. Så trött att han knappt orkar hålla sig vaken när jag pratar med någon. Sååå, det är dags att börja se sig om efter ett alternativ. Innan det är för sent liksom.

Men, det finns ett problem. Jag är inte så sugen på en I-phone. Inte överhuvudtaget faktiskt... men finns det liksom några andra alternativ nu för tiden? Kan man överhuvudtaget köpa en "vanlig" mobil? Eller är det bara dumt? Finns det några mellanting?

Tvätta tvätta tvätta

Okej, sitter här och förbereder mig mentalt för att tvätta. Tror att det är första gången sen i början på december som jag beger mig ner i tvättstugan. Sinnessjukt egentligen. Jag har inget emot att tvätta egentligen. Det är till och med ganska rofullt. Jag har bara väldigt mycket emot min tvättstuga helt enkelt. Och jag har framförallt mycket emot att släpa runt på tvätten utomhus i miljoners minusgrader och snöstorm.

Ehm, jooo, jag har faktiskt tvättat under de senaste månaderna i alla fall. Någon måtta får det faktiskt vara. Hos föräldrarna och hos en kompis. Att jag hellre släpar tvätten 5-6 mil enkel väg än några 100 meter till tvättstugan borde väl säga det mesta om vad jag tycker om tvättstugan?


Ge mig en fin rosa tvättmaskin och jag skulle tvätta varje dag. Promise.


Tvättmaskin och bild från SmegRSS 2.0